Bliv medlem af en frugtordning – nemt og sundt

By:

Jeg sidder selv som HR i en større virksomhed, og mit job er, at de ansatte altid har det godt samt er effektive. Dette er muligt at opnå på flere måder, og vi er jævnligt på teambuilding, ligesom der hver fredag er en lille bar, hvor vi altid samles. Dog har vi nu foretaget endnu en ændring til virksomheden, og det har været en rigtig god beslutning, eftersom det har øget effektiviteten og glæden på jobbet, og det er faktisk supersimpelt.

Frugt til døren

Vi har valgt at benytte os af muligheden for frugtlevering, og det er noget, alle sætter utrolig meget pris på. Vi får leveret frugt tre gange i ugen, og det kommer lige til hoveddøren, hvilket gør det hele let som en leg. Vi skal altså ikke bruge noget energi på at samle en sund kurv med mange lækre valgmuligheder – nej, det bliver klaret af frugtcompagniet.dk. De har en fænomenal service, de kommer altid til tiden, og der er altid et spændende udvalg, hvilket de ansatte sætter stor pris på.

Sunde og effektive ansatte

Alle de ansatte er begyndt at tage for sig af den frugt, vi tilbyder, og det har været utrolig positiv. Der er stort set ingen, som selv tager sukkerholdige snacks med på arbejde. Det bliver derhjemme, fordi hvorfor bruge penge på snacks, når vi tilbyder sunde og gratis alternativer på arbejde. Denne ændring har betydet, at de ansatte lever en sundere hverdag, og det smitter af på alle. Humøret er blevet markant højere på arbejdspladsen, ligesom deres koncentrationsevne er forbedret betydeligt. Dette kan vi mærke på effektiviteten, og faktisk har vi øget vores omsætning, allerede den første måned efter de sunde alternativer gjorde sit indtog.

Sidder du selv i en virksomhed, hvor du arbejder som HR, vil jeg klart anbefale, at du bliver medlem af en frugtordning – det betaler sig.

Posted in: Frugtlevering