Derfor er firmafrugt en fabelagtig ide

By:

I løbet af de seneste år har vi på min arbejdsplads haft hyppige snakke i frokostpausen om sundere madvaner. Det virker nemlig til, at flere og flere danskere har fået øjnene op for, at det rent faktisk godt kan betale sig at tænke over, hvad man stopper i munden. Af denne grund blev vi på min arbejdsplads enige om at indføre firmafrugt. På min arbejdsplads varetager jeg en stor del af de administrative og praktiske opgaver. Det var derfor også mig, der gjorde snakken til alvor og fik indført firmafrugt på arbejdspladsen.

 

Frugten fremmer effektivitet og arbejdsglæde

Jeg kan på alle måder tale godt for firmafrugt. Efter min mening burde alle virksomheder – store som små – bruge ressourcer på at forkæle medarbejderne med sund og lækker frugt. Det skal dog siges, at jeg på ingen måde er modstander af kageordninger og lignende. Der skal naturligvis også være plads til god gammeldags hygge indimellem. Jeg mener dog, at det bliver problematisk, når kagemængden tager overhånd. Et sundt alternativ til kagen hver evig eneste dag er derfor efter min mening og erfaring et skridt i den rigtige retning til en sund arbejdsplads med glade medarbejdere. Der er nemlig ingen tvivl om, at sund mad fremmer effektiviteten og arbejdsglæden hos størstedelen af de ansatte.

 

Anbefalelsesværdig leverandør

Da jeg varetager en stor del af de praktiske opgaver på min arbejdsplads, var det naturligt, at det var mig, der skulle tage kontakt til en leverandør angående en firmafrugtaftale. Jeg havde svært ved at vælge imellem de mange udbydere af firmafrugt. Jeg havde dog nogle krav, som jeg syntes særligt én leverandør opfyldte til perfektion. Firmafrugten skulle leveres til tiden og priserne skulle være fornuftige. Mit valg faldt derfor på Frugtcompagniet. Jeg har siden da ikke været utilfreds med det leverede frugt en eneste gang. Frugten er altid lækker og frisk – og udbuddet er stort og varieret. Frugtcompagniet er i den grad anbefalelsesværdig.  

Posted in: Firmafrugt