En hverdag med frugt

By:

Jeg er blevet lidt fjollet, men når der to gange om ugen kommer frisk frugt på arbejdet, så er det noget, jeg ser frem til hver eneste gang. Jeg mere end nyder den friske frugt, og jeg er rigtig glad for, at der er blevet indført en frugtordning. Det startede som et forsøg, men jegvar blandt alle dem, der råbte højt om, at det måtte de gerne fortsætte med. Ikke kun fordi, jeg var med til at indføre den og finde det firma, der leverer til os, men også fordi jeg er blandt dem, der er blevet rigtig glad for ordningen.

Lækker luksus i en travl hverdag

Det er rigtig lækkert at kunne tage et stykke frugt, når man har lyst til det. Noget jeg meget hurtigt har fundet ud af, efter det er bleve en mulighed. Samtidig så er frugt heller ikke det, jeg køber mest af selv, for jeg når sjældent at få spist det hele hjemme, men nu kan jeg nyde det på arbejdet, og det er virkelig noget, jeg sætter pris på.

At det firma, der leverer til os, så samtidig gør det punkligt og kun med frisk og velsmagende frugter, det imponerer mig også hver eneste gang. Jeg er ikke den eneste, for det er en meget populær ordning for alle medarbejdere.

Giv det videre

Det lyder måske ikke af meget, når vi fortæller, at en af vores medarbejdergoder er frisk frugt, men det gør en kæmpe forskel i hverdagen. Det er noget, alle medarbejdere kan nyde godt af. Derfor er det den ordning, jeg først vil fortælle om, hvis nogen spørger ind til de fordele, der er ved at arbejde hos os. Det er også det, jeg gerne vil dele med andre i håb om, at flere indfører en tilsvarende ordning hos dem, for det er det bedste, vi nogensinde har fundet på.

Posted in: Frugtordning