Frisk frugt er friske medarbejdere

By:

Vi har som en del af vores firmaprofil fået et fitnesscenter installeret og anbefalet vores medarbejdere til at bruge det, og i forlængelse af det har vi også indført, at der er frisk frugt, som alle kan spise af. Vi har altid prøvet på mange områder at passe vores medarbejdere og prøve at give dem de bedst mulige forhold, og det her er kun en udvidelse af vores service til os selv.

Den bedste frugtordning

Vi vidste, man kunne få forskellige former for kasser med frugt og grønt til private, men ikke om det var muligt til firmaer, da vi gik i gang med at undersøge det. Men det kan man da heldigvis, for på frugtcompagniet.dk kan du få alt hvad hjertet begærer af frugtkasser og meget mere.

Alt efter hvor stort dit firma er, så kan de hos frugtcompaniet.dk skræddersy en ordning, som passer dig, og hvor tit du ønsker en levering. Der behøver dog ikke kun være frisk frugt i kurven, nødder og tørret frugt kan også blive en del af den kurv, som I får leveret.

God service og lækker frugt

Er der noget, som du er i tvivl om, så er det heldigvis ikke svært at få fat i kundeservice og få en god vejledning i, hvad et firma om jeres i størrelse normalt ville have brug for, det kan jo afhænge af jeres sammensætning af medarbejdere og den generelle demografi i firmaet.

Jeg kan dog kun anbefale frugtcompaniet.dk og sige, at de altid leverer det frugt og grønt, som lige nu er i sæson, de leverer altid en kurv, hvor alle deres produkter er friske, og de kommer til tiden ikke kun hver gang, men hver eneste gang. Noget om er så vigtigt, når du er i en branche, hvor du hurtigt kan blive dømt, hvis du ikke hver gang leverer et produkt, som er helt i top.

Posted in: Frugtordning