Frugt, fittness og fornyelse

By:

Vi har altid i min familie været meget aktive og dyrket mange forskellige former for sport, og vi har gjort meget for at holde os i gang og spise sundt. Det er noget, som jeg har taget med over i det firma, hvor jeg i dag er ansat, for allerede efter et par måneder, så foreslog jeg ledelsen, at vi skulle hav en frugtordning. Noget som ville gavne ikke kun medarbejderne, men faktisk også bundlinjen, for noget så enkelt som et stykke frugt har man bevist kan øge produktionen med nogle få procent.

Den rette leverandør

Jeg havde gjort mit forarbejde, og jeg var sikker i min sag. Det skulle være http://www.frugtcompagniet.dk/, som skulle levere, de virkede som dem, der havde det største udvalg, og de var også dem, som de fleste var tilfredse med, når du kiggede på de forskellige anmeldelser.

Jeg var glad for, at ledelsen ville være med til at have en frugtordning, og jeg bestilte allerede dagen efter en frugtkasse, som skulle leveres til hver afdeling.

Allerede ugen efter leverede Frugtcompagniet til de forskellige afdelinger, og der har side været en punktlig levering af frugt i bedste kvalitet. Fra medarbejdernes side har der været udelukkende positive udmeldelser, og de er meget glade for, at de kan få lidt sund mad til at holde dem kørende, så det er bestemt noget som vil fortsætte.

De leverer bare hver gang

Frugtcompagniet har fra dag 1 leveret topkvalitet, og de er fleksible og venlige, når du snakker med kundeservice. Altid klar med et smil i telefonen og med en fantastisk service, som sikrer, du får lige det, som du står og skal bruge.

For alt det, som de leverer, så er der en pris, som er klart under, hvad jeg ville have forventet. Så på alle parametre leverer de mere end forventet til prisen, virkelig noget, som der er mange andre firmaer, mit eget inklusiv, som ville kunne lære noget af.

Posted in: Frugtordning