Frugt til alle

By:

Når man arbejder i det offentlige, så er der per definition ikke mange penge at rutte med, og det gælder også, når det kommer til goder, der kan komme alle medarbejderne til gode. Det skal nemlig leve op til rigtig mange forskellige krav, hvor de vigtigste selvfølgelig er prisen, og at alle kan få glæde af det. Det sætter nogle begrænsninger, men det er ikke noget, der ikke kan lade sig gøre, hvis man tænker sig lidt om.

En frugtordning er helt perfekt

Jeg ville dog gerne, med de begrænsede midler vi nu har, gøre noget godt for medarbejderne, for der er rigtig mange andre ting, vi ikke kan gøre noget ved i vores hverdag. Da jeg læser mange blods i min hverdag, så tænkte jeg, at det var det helt rigtige sted at finde inspiration, og den fandt jeg ganske rigtig på http://frugtlevering-nu.dk.

Her var der rigtig mange beskrivelser af, hvor stor glæde medarbejdere helt generelt fik ud af at have adgang til frisk frugt, og at det samtidig ikke var den største udskrivning for en virksomhed. De gode anmeldelser af en frugtordning gjorde bestemt udfaldet for mig, og det var noget, jeg måtte undersøge nærmere. Her faldt valget helt naturligt på frugtcompagniet.dk, der kunne levere forskellig slags frugt til rigtig gode priser. Bestemt indenfor vores budget, og vi var tættere på at realisere planen.

Det blev taget rigtig godt imod

Det har været en af de bedre investeringer, vi har gjort, for at at glæde vores medarbejdere. Det at gøre noget, der ikke er det helt store, men som samtidig har så stor effekt i hverdagen, det er en fantastisk følelse. Det er lige før, at vi hellere må tage kaffeordningen fra dem end at fjerne frugten, så populær er den blevet.

Det betyder så meget at kunne gøre den forskel. Som sagt kan vi ikke altid gøre så meget, men det at få frisk frugt er med til at vise, at du kan komme rigtig langt med få midler, hvis du bare vælger at bruge dem på den rigtige måde. Jeg er også selv helt vild med den ordning må jeg indrømme, og jeg deler derfor begejstringen med medarbejderne. Det giver noget sammenhold, at vi sammen kan have et gode, der er til os alle, og at vi alle nyder det til fulde.

Samtidig er det rart, hvis man lige har brug for lidt fornyet energi på en lang og hård dag. Det er både sundere og bedre end at falde i silkgryden i stedet, som var valget tidligere.